Gratis thuisbezorgd door heel Nederland
Boomgarantie, niet tevreden? Nieuwe boom!
Géén naalden in uw auto
Review Logo4,8/5 @ Google Review
0

Voor dit jaar kunt u helaas nog niet bestellen, houd onze webshop in de gaten!

Review Logo4,8/5 @ Google Review
0
Gratis thuisbezorgd door heel Nederland
Boomgarantie, niet tevreden? Nieuwe boom!
Géén naalden in uw auto

Voor dit jaar kunt u helaas nog niet bestellen, houd onze webshop in de gaten!

Over ons

Leer ons kennen!

Wij (Thomas & Jannick Schütz) zijn de trotse eigenaren van kerstbomenthuisbezorgd.nl. Wij bezorgen sinds 2018 kerstbomen gratis aan thuis. Sinds 2019 doen we dit door het hele land. Dit doen wij met een mooi team bestaande uit ca. 15 jonge enthousiaste medewerkers.

 

Het idee om kerstbomen thuis te bezorgen is ooit klein ontstaan. Want zeg nou zelf: een kerstboom in de auto is niet fijn, niet voor de eventuele mede inzittenden en niet voor de auto, buiten dat zijn het onhandige dingen om te vervoeren. Wij vinden het fantastisch dat wij nu zo ver zijn dat wij persoonlijk door heel Nederland echte Nordmann kerstbomen bij u thuis kunnen bezorgen.

 

Ons doel is  dan ook om  op het voor u juiste moment een voor u ideale Nordmann kerstboom af te leveren waar u blij van wordt. Ieder jaar gaan wij naar Denemarken om zelf de bomen uit te zoeken zodat wij er zeker van zijn dat wij een topkwaliteit Nordmann kerstboom kunnen bieden. Vandaar dat wij  de boomgarantie kunnen bieden (dus bij niet mooie boom mag deze omgeruild worden voor een andere) en uniek is  dat u zelf kunt bepalen op welke datum de boom door ons geleverd wordt.

 

Nieuw is dat u dit jaar de keuze heeft uit verschillende opties qua standaard en verlichting en om onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden leveren wij nu ook de Nordmann Pure Nature Tree. Deze boom wordt gekweekt volgens strikte Deense ecologische voorschriften. De CO2-balans bij het kweken van Pure Nature Trees is nagenoeg neutraal. Voor elke boom die gekapt wordt, wordt er namelijk ook een boom geplant. 

Het team achter de kerstbomen

Thomas Schutz - Eigenaar/Verkoop

Jannick Schutz - Eigenaar/bezorger

Jurre Meulman - Werkplaats/kerstboom inpakker

Fleur Dijkstra - Social Media 

Tessa Dijkstra - Bezorger

Eva Wagenaar - Bezorger

Cor Visser - Bezorger Contactgegevens

Bel ons

Bel ons

+316 519 122 10
4,8/5Review LogoWij scoren een 4,8/5 op Google Review

Kerstbomen Thuisbezorgd

Klompenmakersstraat 20B
8601 WR Sneek
Nederland Bekijk op Google Maps

KVK: 74118617